MUNAKASRULLA JOSTA LÖYTYY PAPRIKAA, CHILIÄ, SIPULIA, SIENIÄ JA JUUSTOA

maanantai 27. maaliskuuta 2017



Tässä kananmunarullassa piileskelee tuttuja makuja. Ellei sinulla ole kotona just näitä aineksia niin voit käyttää mitä haluat/kaapeista löytyy. Helppo tehdä ja sopii esimerkiksi hyvin brunssi-ruoaksi. Superhyvä! Alkuperäinen resepti mihin olen tehnyt hiukan muutoksia löytyy Kryddburken blogista.



Tarvitset nämä ainekset:

8 kananmunaa
4 dl kermaa
2 pkt pekonia
300 g tuoreita herkkusieniä/muita sieniä
2 (punaista) paprikaa
1 nippu kevätsipulia
suolaa ja pippuria


Täyte:
200 g chili-paprika tuorejuustoa (tai joku muu maku mistä tykkäät)
3 dl raastettua (voimakasta) juustoa
2 kpl hienonnettuja aika tulisia punaisia chiliä/säilöttyä jalapeñoa



Tee näin:

Paloittele sienet ja paista suolan kanssa kunnes kuivuvat. Lisää hiukan voita ja siirrä sivuun. Täytä sillä aikaa uunipelti viipaloidulla pekonilla ja paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia kunnes se on rapea. Siirrä pekoni sitten talouspaperille kuivumaan. Viipaloi/leikkaa pieniksi paloiksi. Vatkaa kananmunat ja kerma yhteen ja kaada leivinpaperiseen uunivuokaan, joka on noin 20 x 30 cmn kokoinen. Lisää pekoni, sienet, (hienoksi) paloiteltu paprika ja sipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.



Ota pois uunista ja anna hieman jäähtyä. Sekoita keskenään tuorejuusto, raastettu juusto ja hienonnettu chili/jalapeño. Levitä omeletin päälle. Kierrä rullalle ja raasta päälle hiukan juustoa. Gratinoi 225:ssä asteessa noin 10 minuuttia niin, että juusto sulaa. 


Leikkaa (torttu)paloiksi ja tarjoile. Koristele tuoreilla yrteillä jos sinulla on.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti